Van brood tot Moon Cakes.

Pure kunst.

Gefeliciteerd!

Je hebt het enige restaurant met een traditionele Kantonese bakkerij ontdekt. Een blik op de meer dan 20 verschillende zelfgemaakte broodjes en pasteitjes in de bakkerij is voldoende om je ervan te overtuigen dat Hoi Tin bijzonder is. Je bent niet de enige die dat overkomen is. Verse ingrediënten en Kantonese traditie zorgen al meer dan 45 jaar voor loyale en bovenal tevreden klanten.

Tot de maan en terug

Hoi Tin’s signature pasteitje is haar Mooncake (Maanpasteitje), ontstaan in China om de godin van de maan te eren. Dit traditionele pasteitje wordt gegeten tijdens het midherfstfestival in de maanden september en oktober. Het midherfstfestival wordt op grote schaal gevierd door Aziaten over de hele wereld en zij vieren niet alleen de volle maan, maar ook het samenzijn als gezin. En als je geniet van een Hoi Tin-Maanpasteitje, vier je dat je deel uitmaakt van de Hoi Tin-familie.

Kaas gegeten van Mooncakes

Een mooncake is rijkelijk gevuld is met verschillende soorten pasta zoals lotuszaadpasta en rode bonenpasta. Hoi Tin’s Mooncakes worden altijd vers gemaakt, volgens haar eigen traditionele recept. Het maken van een goede mooncake is ingewikkeld en kan zomaar 3 uur duren. Daarna moeten de pasteitjes twee dagen rusten, zodat de smaken, kleur en textuur perfect in elkaar overvloeien. Hoi Tin maakt ook mooncakes met gele gezouten eieren, zoals dat traditioneel hoort. Deze eieren geven de pasteitjes een bijzondere twist.

Van brood tot Moon Cakes.
Pure kunst.

Gefeliciteerd!

Je hebt het enige restaurant met een traditionele Kantonese bakkerij ontdekt. Een blik op de meer dan 20 verschillende zelfgemaakte broodjes en pasteitjes in de bakkerij is voldoende om je ervan te overtuigen dat Hoi Tin bijzonder is. Je bent niet de enige die dat overkomen is. Verse ingrediënten en Kantonese traditie zorgen al meer dan 45 jaar voor loyale en bovenal tevreden klanten.

Tot de maan en terug

Hoi Tin’s signature pasteitje is haar Mooncake (Maanpasteitje), ontstaan in China om de godin van de maan te eren. Dit traditionele pasteitje wordt gegeten tijdens het midherfstfestival in de maanden september en oktober. Het midherfstfestival wordt op grote schaal gevierd door Aziaten over de hele wereld en zij vieren niet alleen de volle maan, maar ook het samenzijn als gezin. En als je geniet van een Hoi Tin-Maanpasteitje, vier je dat je deel uitmaakt van de Hoi Tin-familie.

Kaas gegeten van Mooncakes

Een mooncake is rijkelijk gevuld is met verschillende soorten pasta zoals lotuszaadpasta en rode bonenpasta. Hoi Tin’s Mooncakes worden altijd vers gemaakt, volgens haar eigen traditionele recept. Het maken van een goede mooncake is ingewikkeld en kan zomaar 3 uur duren. Daarna moeten de pasteitjes twee dagen rusten, zodat de smaken, kleur en textuur perfect in elkaar overvloeien. Hoi Tin maakt ook mooncakes met gele gezouten eieren, zoals dat traditioneel hoort. Deze eieren geven de pasteitjes een bijzondere twist.